A Szabolcs községben működő Vidék Kincse Egyesület egy debrődi partner szervezetével határokon átnyúló turizmus-fejlesztési projektjét támogatva  a nyíregyházi Pedagógus Természetbarát Egyesület kerékpáros túravezető tanfolyam indít.
A határokon átnyúló kerékpáros megyei természetjáró programjainkat bővítjük Gömörtől a Bodrog-közön keresztül a Kárpátaljára.

Részletes információk, jelentkezés: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Dr. Egri Kiss Tibor nyugállományú aranydiplomás, érdemes-, orvos alezredes,
Kiváló Természetjáró, Aranyjelvényes Túravezető, természetjáró szakíró, az MTSZ örökös-, a MKTSZ tiszteletbeli-tagja, a Honvéd Bottyán J. HSE tiszteletbeli elnöke.

A Pamírtól az Alpokig, a norvég fjordoktól a Dolomitokig emlékeznek túráira a bércek, völgyek, folyók, tavak.

A Bükk, a Zempléni-hegység, az Aggteleki-karszt, a Cserehát, a Felső-Tisza és mellékfolyói gyalogos, kerékpáros és vízitúra kalauzai, térképei útmutatói, s az általa vezetett túrák „eligazításai” tették biztonságosabbá, élvezetesebbé rengeteg természetjáró túráját.

A búcsúztatója 2019.08.16-án pénteken 13 órakor lesz a nyíregyházi Északi temető főbejárati ravatalozójában.

Kérjük, kegyeletüket egy szál virággal róják le.

 

 

 

 

A megújuló honlapunk tartalmának kezelését/szerkesztését a korábbiakhoz hasonlóan aktivistáink közreműködésével oldjuk meg. A regisztrált felhasználók a tartalmak olvasásán túl on-line módon jelentkezhetnek meghirdetett túráinkra, rendezvényeinkre, nyomtatható formában letölthetik túrakiírásainkat, hozzászólásaikkal is segíthetik munkánkat. Túravezetőink meghirdethetik túráikat, látják az azokra on-line jelentkezőket, kinyomtathatják túrajelentéseiket, feltölthetik híreiket, élménybeszámolóikat. Tagszervezeteink képviselői kezelhetik egyesületeik, szakosztályaik nyilvánossá tehető adatait.

Bejelentkezés

Please publish modules in offcanvas position.